In de UITLEEN bevinden zich ingelijste stukken, die U priv? of zakelijk kunt huren voor maandelijks bedrag vari?rend van 5 tot 10 euro (incl. btw).  U kunt vervolgens eventueel het werk kopen, het betaalde huurbedrag wordt dan in mindering gebracht.

U huurt in beginsel voor een jaar, maar bent daaraan niet gebonden, en kunt in die periode het werk omruilen voor een ander. U kunt uw overeenkomst verlengen als op het werk geen reservering rust.

Alle foto's op deze website kunnen in beginsel worden gehuurd, maar zijn niet allemaal geprint en ingelijst aanwezig. Indien u een nog niet ingelijste foto zou willen huren ('initi?ren'), betaalt u eenmalig een bijdrage in de aanmaakkosten (vari?rend van 50 tot 100 euro afhankelijk van het formaat) en krijgt u vervolgens 50% korting op de huurprijs per maand. In het selectieproces kunt u speciale wensen kenbaar maken, ik reageer doorgaans binnen 48 uur op uw e-mail.

Voor het inrichten van exposities voor een korte periode, commercieel gebruik of een custom made installatie gelden tarieven die in onderling overleg worden overeengekomen.

BELANGRIJK: alle handelingen op deze website zijn geheel vrijblijvend. U kunt naar hartelust kijken, klikken, spelen, vragen - no strings attached.

Veel plezier met de UITLEEN!